Verzenden en retourneren

Verzending

Binnen Nederland verzenden wij via Post NL. Zodra jouw pakketje is afgeleverd ontvang je een mail met de track & trace code. Vanaf dat moment hebben wij helaas geen invloed meer op de afleveringstermijn. Binnen Nederland worden bestellingen altijd binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. De levertijd naar het buitenland bedraagt 3-4 werkdagen. 


Alle producten die worden gepersonaliseerd proberen wij binnen 3-5 dagen te verzenden.


Momenteel verzenden wij binnen Nederland en België. Mocht je een zending naar een ander land willen, kun je altijd contact opnemen via info@bobbe.nl

Verzendkosten:
Nederland: €5,95
België: €9,95

Boven de €75,00 worden geen verzendkosten gerekend.


Retourneren


Wil jij jouw bestelde Bobbé toch retourneren, dan vragen wij u de producten terug te sturen en te zorgen dat ze binnen 14 dagen bij ons retour ontvangen zijn. Een retour kun je aanmelden door een mailtje sturen naar info@bobbe.nl met daarin de reden van de retour.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

De Bobbé met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking met aangehechte labels mag je opsturen naar het volgende adres: 

 

Bobbé – Hoekakker 12 , 5554 GZ, Valkenswaard

 

Binnen 14 dagen na ontvangst krijg je het volledige orderbedrag teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te versturen, mail dan naar info@bobbe.nl. Dan zorgen wij voor een oplossing