Ben jij op zoek naar het unieke kraamcadeau? Dan kunnen wij jou goed op weg helpen!

Elke keer als er weer zo’n lief, schattig meisjes of jongentje is geboren denk je vast: ‘Wat is nou een origineel cadeau om te geven?’ Ik had dit probleem ook altijd, maar ik wist wel dat ik iets persoonlijks wilde geven en het liefste iets wat ik kan laten personaliseren.

Gelukkig hoef je hier nu niet meer over na te denken en is de oplossing dichter bij dan je denkt. Bij Bobbé verkopen we allerlei mooie, kwalitatieve producten die gepersonaliseerd kunnen worden met de naam van de kleine man/vrouw.

Hier een paar ideetjes:

De Mommy Dry Towel

Met deze super handige handdoek knuffel je je kind als het ware droog. Wie wil dat nou niet? Je droogt kind comfortabel en makkelijk af na het badritueel, zodat je zelf niet compleet nat wordt van het gespetter van je kleine rebel! De Mommy Dry Towel is een soort badcape die je draagt als schort en je droog houdt terwijl je met beide handen je kleintje uit bad haalt. Het is gemaakt van 100% verfijnd katoen. De absorberende stof voelt warm en prettig aan. Op de muts kan een naam geborduurd worden. Super origineel en hartstikke leuk!

De Bobbé Robes
Dit zijn echt de allerfijnste en mooiste beren badjassen voor de kleine man/vrouw! Heerlijk voor als ze uit een lekker warm bad komen of wanneer ze spetterend uit de zee komen lopen.

Door het zachte katoen is het net een warme knuffel. De Bobbé Robes zijn te personaliseren met naam en deze wordt aan de achterkant van de robes geborduurd. Super leuk als kraamcadeau, maar het kan ook als verjaardagscadeau, want de badjasje zijn er in twee maten: maat 1/2  en maat 3/4.

De Bobbé Towels

Dit zijn echt de zachtste en fijnste hydrofiele doeken die je ooit gaan vinden! En ook nog 3 verschillende maten! Dit sterk absorberende doek is makkelijk, licht en snel droog en een mooi doek voor in de badkamer.Daarnaast zijn er nu ook washandjes verkrijgbaar. Heel fijn voor in bad! De Bobbé Towels zijn een must have voor alle mama’s, ze zijn multi-inzetbaar en komen bijna in iedere situatie van pas.

 

En nog even geduld…. want de webshop wordt uiteraard aangevuld met de mooiste producten met de beste kwaliteit. Houd onze socials en site in de gaten!